Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Δείτε 15 φωτογραφίες με τις πιο άτυχες στιγμές σκύλων!

Μπορεί ο σκύλος να αποτελεί τον πιο αφοσιωμένο και πιστό φίλο του ανθρώπου, όμως είναι και εκείνες οι στιγμές της καθημερινότητας τους, που αν απαθανατιστούν σου προσφέρουν άπλετο γέλιο, κάνοντάς σε να αισθανθείς μέχρι και ενοχές γι’ αυτό.

Σίγουρα, όσοι έχετε σκύλο θα έχετε ζήσει κάποιες από τις παρακάτω στιγμές, αλλά κάποιοι άλλοι κατάφεραν και να τις απαθανατίσουν: 

«Ξέχασα πως είμαι σκύλος»

«Ο γείτονας πήρε καινούριο σκύλο και απ’ ό,τι φαίνεται έχει συμπαθήσει πολύ και το δικό μου»

Σκύλος Hulk ή όταν το σκυλί αποφάσισε να κυλιστεί στο γκαζόν

Τα σκυλιά είναι χαριτωμένα ζώα

Μικρό Χάσκι «κόλλησε» σε δέντρο

Οι τρεις βαθμίδες της περιέργειας

Λάθος μέγεθος

Σκυλιά να αποφεύγουν το νερό έχουμε δει πολλά, αλλά σαν κ’ αυτό σίγουρα όχι

«Το μόνο που ήθελα ήταν μία καλύτερη φωτογραφία»

«Νομίζω ότι το συγκεκριμένο σκυλί χρειάζεται έναν εξορκιστή»

«Δεν κατάφερα να βρω το σκύλο μου πουθενά, μέχρι που παρατήρησα κάτι περίεργο στον καναπέ»

«Κάποιος έκανε ένα τρομερό λάθος»

«Τα σκυλιά μου κοιμήθηκαν ενώ έπαιζαν με το μπαλάκι του τένις»

«Κάποιος γύρισε νωρίτερα»

«Εγώ ήθελα να παίξω με τη μέλισσα, όχι να τη φάω» 

Tags
Back to top button