Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δυσαρέσκεια του προέδρου των Σκοπίων για τις διαπραγματεύσεις: «Δεν έχω ενημέρωση για τις εξελίξεις»

Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο Ζόραν Ζάεφ δεν τον έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της ΠΓΔΜ δεν έχει λάβει ενημέρωση για το πλαίσιο της συμφωνίας για την επίλυση του ονοματολογικού ζητήματος, ούτε σχετικά με τις δύο τελευταίες συναντήσεις των υπουργών Εξωτερικών της ΠΓΔΜ και της Ελλάδας, σε Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη. Δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με την έκθεση ή με το έργο των νομικών ομάδων στην Αθήνα σχετικά με το κείμενο της διμερούς συμφωνίας», αναφέρει το γραφείο του πρόεδρου.

Παράλληλα, σημειώνει πως ο Ιβάνοφ δεν είχε λάβει πληροφορίες ούτε για το προτεινόμενο όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας του Ιλιντεν, παρότι το είχε ζητήσει.

Το γραφείο του Σκοπιανού προέδρου εκτιμά πως διεξάγεται επιλεκτική ενημέρωση του Ιβάνοφ.

 

Tags
Back to top button