Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δίποδη αρκούδα ζει στα βουνά της Δυτικής Βιρτζίνια (Βίντεο)

Στα βουνά της Δυτικής Βιρτζίνια εντοπίστηκε μαύρη αρκούδα χωρίς μπροστινά πόδια. 

Πιο συγκεκριμένα, δεν πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το να μπορείς να δεις τη φυσική κίνηση του ζώου που από τετράποδο έχει μετατραπεί σε δίποδο ζώο.

«Η περιοχή στην οποία βρίσκεται έχει μερικά από τα πιο απόκρημνα εδάφη στα βουνά των Αππαλαχίων», έγραψε ο κυνηγός και συγγραφέας σε εξωτερικούς χώρους Kirk Price στο Instagram και συνέχισε: «Δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί».

Ο Price δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube το 2022 εξηγώντας πως γνώριζε ότι η αρκούδα βρισκόταν στην περιοχή και είχε δει ακόμα φωτογραφίες της από το 2018, αλλά το βίντεο εξηγούσε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο που είχε με το ζώο το οποίο περιέγραψε ως «απλώς το πιο σκληρό, κακό γιο του όπλου». Είπε επίσης ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο «γιος του όπλου» ήταν θανατηφόρος υποτροφός και ότι η συνάντηση έληξε με την αρκούδα να τρέχει σε μια απότομη πλαγιά στα δύο πίσω πόδια του σαν να μην ενοχλούσε.

Οι πιο πρόσφατες θεάσεις πρέπει να κάνουν τη συγκεκριμένη αρκούδα, σύμφωνα με την εκτίμηση του Price, περίπου 8 ετών. Τα μικρά της μαύρης αρκούδας, είπε, μένουν με τις μαμάδες τους για 2 χρόνια. Δεν ήταν με τη μητέρα του το 2018 στις φωτογραφίες της κάμερας, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα μεγαλόσωμος τότε, καθιστώντας το έτος γέννησης 2015/2016 εύλογο.

Μιλώντας στο USA Today, ο Price είπε ότι είχε ρωτηθεί εάν οι παγίδες θα μπορούσαν να ήταν η αιτία της αναπηρίας της αρκούδας και πρόσθεσε ότι τα «καθαρά άκρα» όπου θα έπρεπε να βρίσκονται οι πήχεις του δεν είναι καθόλου το αποτέλεσμα που θα έβλεπε κανείς αν η αρκούδα είχε πέσει. λεία μιας τέτοιας συσκευής.

Επίσης, η αρκούδα δεν έχει δει ποτέ με το ένα χέρι, κάτι που θα υποδηλώνει ότι αν ήταν μια παγίδα που τον παραμόρφωσε, θα έπρεπε να είχε χάσει και τα δύο χέρια σε παγίδες είτε ταυτόχρονα, είτε το ένα μετά το άλλο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. εκτείνεται, ενώ επιβίωσε και από τον επακόλουθο τραυματισμό και μόλυνση.
Οι παγίδες αρκούδας δεν χρησιμοποιούνται από τους κυνηγούς σήμερα και δεν είναι μόνο παράνομες, αλλά και κάτι που οι περισσότεροι κυνηγοί θα απεχθάνονταν.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι γεννήθηκε έτσι και έχει ξεπεράσει όλες τις πιθανότητες. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθεί. Αυτή η αρκούδα είναι πραγματικά εκπληκτική», είπε ο Price στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Τα σχόλια στο Instagram ήταν γεμάτα εξίσου με ανθρώπους που υποστήριζαν ότι ένα τέτοιο ζώο οδήγησε στον μύθο του Μεγαλοπόδαρου και αστεία ότι οι Δημοκρατικοί του είχαν αφαιρέσει τα Δικαιώματα της Δεύτερης Τροποποίησης…

Tags
Back to top button