Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Διπλό πακέτο παρεμβάσεων με σκοπό τη μείωση τιμών στα σούπερ μάρκετ

Νέο διπλό πακέτο παρεμβάσεων πρόκειται να έρθει το επόμενο διάστημα με σκοπό την μείωση των τιμών στα βασικά είδη κατανάλωσης στα σούπερ μάρκετ.

Μετά την έναρξη της μείωση των τιμών σε 120 κωδικούς την οποία ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή (20.10.24) η Ένωση Σούπερμαρκετ Ελλάδας, θα υπάρξει μείωση τιμών σε επιπλέον 480 κωδικούς στα ίδια είδη που έχουν ήδη μπει στο κάδρο των μειώσεων, αλλά σε ευρύτερη γκάμα αυτών. Επίσης, αναμένεται να μπουν σε τροχιά μείωσης και τα εποχικά τρόφιμα, δηλαδή τα εποχικά λαχανικά και φρούτα. Αυτό είναι το πρώτο σκέλος του επερχόμενου πακέτου μέτρων κατά της ακρίβειας, το οποίο αποτελεί συνέχεια – επέκταση του πρώτου και έρχεται με πρωτοβουλία των σούπερ -μάρκετ.

Το δεύτερο σκέλος του νέου πακέτου μέτρων κατά της ακρίβειας θα προέλθει από την κυβερνητική πλευρά και θα αφορά:

– Κόφτη στις παραπλανητικές εκπτώσεις και προσφορές (πχ μείωση 50%, 1+1 δώρο)

– Υποχρεωτική εξόφληση των προμηθευτών σε 30 – 60 μέρες

– Διαμόρφωση μεσαίου ραφιού στα σούπερ μάρκετ με τα πιο φθηνά προϊόντα

Tags
Back to top button