Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Διπλό «άρωμα» υψηλής ποιότητας καφέ & διατροφής: Νέο Aroma Earth Products στο Σύνταγμα, Αμαλίας 2-4 (upd)

Ο δεύτερος «κρίκος» στην αλυσίδα των καταστημάτων superfoods, υγιεινής και υψηλής ποιότητας διατροφής, Aroma Earth Products, μπήκε στο Σύνταγμα!

Το κατάστημα που πριν από δυόμιση χρόνια άλλαξε το χάρτη στα νότια προάστια, (Γιαννιτσοπούλου 6 & Βασιλέως Γεωργίου, πλ.Εσπερίδων, Γλυφάδα), όχι μόνο σε ότι αφορά την υγιεινή διατροφή και τις υπερτροφές, αλλά και στην καθημερινή απόλαυση του καφέ, λανσάροντας για πρώτη φορά μονοποικιλιακούς καφέδες από Αιθιοπία, Βραζιλία, Γκαλαπάγκος, Ελ Σαλβαδόρ κλπ, απέκτησε και το "δίδυμο αδερφάκι" του στην πλατεία Συντάγματος, Αμαλίας 2-4.

Ένα υψηλής διακοσμητικής αισθητικής κατάστημα με δεκάδες είδη αποξηραμένων φρούτων, ξηρών καρπών, χειροποίητων σοκολατών, υπερτροφών, μελιών, μαρμελάδων, γλυκών του κουταλιού από το Άγιον Όρος κλπ. και βέβαια με τον καλύτερο καφέ του κέντρου της Αθήνας στο πλέον χαμηλό κόστος, άνοιξε στην «καρδιά» της Ελλάδας!

Μια πραγματική γευστική εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσετε!

- facebook.com/aromathens

Tags
Back to top button