Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δυναμιτίζουν το κλίμα οι Τούρκοι της Oσμανλίσπορ: «Εθνική υπόθεση το ματς με Ολυμπιακό»

Τα… δικά τους άρχισαν οι Τούρκοι της Οσμανλίσπορ λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, κάνοντας λόγο για «ματς-εθνική υπόθεση» και για… προβάδισμα της Τουρκίας ως χώρα.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο γενικός διευθυντής της Οσμανλίσπορ, Εντέρ, Γιουρτγκουβέν, κατά την αναχώρηση της τουρκικής ομάδας για την Ελλάδα:

«Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και τη χώρα μας. Έχουμε πολύ υψηλά κίνητρα γιατί είναι μια εθνική υπόθεση. Ελπίζω να επιστρέψουμε στην Τουρκία χαρούμενοι και με το πλεονέκτημα αφού πρώτα θα έχουμε δώσει ότι καλύτερο μπορούμε», τόνισε αρχικά ο Γιουρτγκουβέν και συνέχισε αναφερόμενος στις εχθρικές συνθήκες που πιθανώς να συναντήσει η ομάδα του στο Καραϊσκάκη: «Πιστεύω ότι έχουμε το προβάδισμα ως χώρα. Φυσικά και το κοινό θα παίξει σημαντικό ρόλο, όμως πιστεύω ότι θα μας θα έχουμε καλή φιλοξενία. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς στο δεύτερο παιχνίδι».

Tags
Back to top button