Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση: Οι 9 στους 1Ο στηρίζουν τον χειρισμό της κυβέρνησης στον Έβρο

Tο 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό Erdogan

Η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, με ποσοστό που φτάνει το 90%, επιδοκιμάζει την πολιτική της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό, όπως δείχνει έρευνα που διεξήγαγε η Opinion Poll για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο ΘΕΜΑ», η οποία κυκλοφορεί την Κυριακή 8/3.
Ειδικότερα, το 90% των πολιτών πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση αντέδρασαν σωστά απέναντι στον εκβιασμό Erdogan και το 9% διαφωνεί.

Ακόμη, το 81% των πολιτών συμφωνεί με την σκλήρυνση της γραμμής που ακολουθεί η κυβέρνηση στο Μεταναστευτικό, ενώ ποσοστό 18% διαφωνεί.
Ακόμη, το 62% των πολιτών δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο με τη στάση που κράτησε στα γεγονότα στον Έβρο ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίθετα, το 29% ότι είναι.

Σε ό,τι αφορά στην πρόθεση ψήφου, το 38,8% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφιζε τη Ν.Δ. αν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές, έναντι ποσοστού 20,8% που θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, 4,5% που θα ψήφιζε το ΚΙΝΑΛ, 5% που δηλώνει προτίμηση στο ΚΚΕ.
Επιπλέον, το 4,5% των πολιτών δηλώνει ότι θα ψήφισε Ελληνική Λύση και το 2,7%  ότι θα ψήφιζε ΜέΡΑ25.

 

Tags
Back to top button