Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα ΝΔ και αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ - Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει... αλλά οι προκλήσεις παραμένουν

ΗΠΑ-Εκλογές: Σκληρή μάχη στις πολιτείες κλειδιά μεταξύ Χάρις - Τραμπ-Τι δείχνει νέα Δημοσκόπηση

Ένα νέο πολιτικό σκηνικό - με μοναδική σταθερά το άνετο προβάδισμα της ΝΔ και την πεποίθηση του 49% του εκλογικού σώματος ότι δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση - κατέγραψε η μέτρηση της ALCO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha. 

Ενισχυμένο από την διαδικασία εκλογής ηγεσίας βγήκε το ΠΑΣΟΚ,για το οποίο έχει πλέον θετική εικόνα το 41% του εκλογικού σήματος - ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει στο 6,5% στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων. Μάλιστα, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 57% εκτιμούν ότι τυχόν υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη θα οδηγούσε σε επανεκλογή του - πράγμα που δείχνει το μέγεθος του αδιεξόδου στο κόμμα. 

Χρηματιστήριο: Τρίτη ημέρα κερδών με κυριαρχία Εθνικής και ράλι Elvalhalcor


Το 21% δηλώνει ότι βλέπει πλέον το ΠΑΣΟΚ ως αξιόπιστη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης σε μονοψήφια ποσοστά - ωστόσο ένας στους δύο ψηφοφόρους δηλώνει ότι δεν βλέπει καμία τέτοια πρόταση, πράγμα που δείχνει το μέγεθος των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να μειώσει την διαφορά από τη ΝΔ, η οποία πάντως για πρώτη φορά έπεσε, αν και οριακά, σε μονοψήφιο νούμερο, στις 9,7 μονάδες. 

Η μέτρηση της ALCO «δείχνει» μία οκτακομματική Βουλή, με αρκετά κόμματα λίγο κάτω ή λίγο πάνω από το όριο του 3%. Οι προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας εξακολουθούν να είναι μειωμένες - χαρακτηριστικά το 44% εκτιμά ότι τα πράγματα θα πάνε χειρότερα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, έναντι μόνον 9% που πιστεύουν ότι θα πάνε καλύτερα, ενώ το 53% δηλώνουν ότι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την απόδοση της κυβέρνησης. 

Δείτε την έρευνα: 

Tags
Back to top button