Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Σκιάθου: 60 τεστ την ημέρα στο αεροδρόμιο

«Από χθες ήρθαν οι πρώτοι Άγγλοι τουρίστες το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους επισκέπτες» δήλωσε στον Θέμα 104,6 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θόδωρος Τζούμας.

Ο κ. Τζούμας περιέγραψε την αλυσίδα ελέγχων που έχει στηθεί στο νησί, ξεκινώντας από το αεροδρόμιο, όπου ομάδα στρατιωτικών γιατρών εξετάζουν τους επισκέπτες. «Κάθε μέρα πραγματοποιούνται περισσότερα από 60 τεστ στο αεροδρόμιο» τόνισε ο Δήμαρχος Σκιάθου και πρόσθεσε «είμαστε καλά οργανωμένοι για να είναι πραγματικότητα ότι μπορεί κανείς να κάνει διακοπές στη Σκιάθο φέτος το καλοκαίρι».

Ο κ. Τζούμας επισήμανε ότι φέτος «είναι διαφορετικό καλοκαίρι από τα άλλα αλλά δεδομένων των συνθηκών φέτος είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να κάνουν διακοπές τον Αύγουστο με τιμές Ιουνίου» και απηύθυνε κάλεσμα στους Έλληνες τουρίστες να αδράξουν την ευκαιρία.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα, «υπάρχει ξενοδοχείο κορωνοϊού σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα, θα πάει εκεί» ανέφερε ο Δήμαρχος, ενώ «αν είναι κάτι πιο βαρύ, θα ταξιδέψει στο Βόλο ή τη Λάρισα» σημείωσε.

Ως προς την τουριστική κίνηση, «αυτή τη στιγμή η πληρότητα είναι γύρω στο 25-30% τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνει στο 50%», αλλά «τα μηνύματα για το 2021 είναι πολύ αισιόδοξα οπότε περιμένουμε το 2021, για να αναστραφεί η κατάσταση» παρατήρησε. «Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας για τους κατοίκους του νησιού», κατέληξε.
 

Tags
Back to top button