Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δικηγόρος Χρήστου Παππά: Αυτή τη στιγμή η πρόθεσή του είναι να μην εμφανιστεί

«Δεν έχω επικοινωνήσει από χθες», δήλωσε ο δικηγόρος υπεράσπισης του εξαφανισμένου καταδικασθέντος ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά.

Ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής είναι άφαντος, καθώς δεν εντοπίστηκε σε έρευνες που έκαναν αστυνομικοί στις δηλωθείσες κατοικίες του σε Αθήνα και Ιωάννινα, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ούτε αυτοβούλως. Εκτός του Γιάννη Λαγού, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ο Παππάς είναι ο μόνος καταδικασθέντας που δεν έχει εμφανιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα ο δικηγόρος του, Παντελής Σταυριανάκης, μίλησε μαζί του χθες τελευταία φορά και μεταφέρει «αυτά που του είπε». «Η δική μου επικοινωνία μαζί του είναι επικίνδυνη γιατί μπορεί να βρεθεί πού είναι», σημείωσε σχετικά ο δικηγόρος.

Σχετικά με τις προσθέσεις του εντολέα του, είπε πως «αυτήν τη στιγμή η πρόθεσή του είναι να μην εμφανιστεί» και το σκεπτικό της πρόθεσης είναι: «Είναι σωστό να εκτίσω ολόκληρη την ποινή χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη ποινή χωρίς την απόφαση του Εφετείου; Αν μετά από πέντε χρόνια φυλάκισης, μου πει κάποιος είσαι αθώος, τότε τι γίνεται;».
 

Tags
Back to top button