Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δικηγόρος Τραμπ: «Εξοργιστική, αδικαιολόγητη και παράνομη» η έρευνα εις βάρος του προέδρου

«Εξοργιστική, αδικαιολόγητη και παράνομη» χαρακτήρισε μια πιθανή έρευνα εις βάρος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο Μαρκ Καράλο, εκπρόσωπος του δικηγόρου του Μαρκ Κάσοβιτς, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Washington Post… 

Στην χθεσινή της έκδοση, η εφημερίδα είχε εκτενές ρεπορτάζ που υποστήριζε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διερευνάται από τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μόλλερ για πιθανή παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Ο Μόλερ είναι ο εισαγγελέας που διερευνά την φερόμενη προσπάθεια της Ρωσίας να επηρεάσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και την πιθανή συμπαιγνία της προεκλογικής ομάδας του Τραμπ. Ο πρώην διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ εξέφρασε την πεποίθηση στο Κογκρέσο την περασμένη εβδομάδα ότι απολύθηκε από τον Τραμπ γιατί ο πρόεδρος ήθελε να υπονομεύσει την έρευνα του FBI για το ρόλο της Ρωσίας στις εκλογές.

Επικαλούμενη πέντε άτομα εν γνώσει του θέματος που μίλησαν υπό το καθεστώς ανωνυμίας, η Ουάσιγκτον Ποστ ανέφερε ότι ο Νταν Κόατς, επικεφαλής της αμερικανικής πληροφόρησης, ο Μάικ Ρότζερς, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), και ο Ρίτσαρντ Λέτζετ, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της NSA είχαν συμφωνήσει να μιλήσουν σε ανακριτές του Μόλερ, ίσως και αυτή την εβδομάδα.

Η Post αναφέρει ακόμα πως η διερεύνηση του Τραμπ για πιθανή παρακώλυση δικαιοσύνης ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Κόμεϊ στις 9 Μαΐου. 

Tags
Back to top button