Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Δικαστήριο στην Ιταλία αθώωσε τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's για χειραγώγηση της αγοράς

Δικαστήριο της πόλης Τράνι, στην Κάτω Ιταλία, αθώωσε τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor's από την κατηγορία χειραγώγησης της αγοράς, όπως και πέντε, συνολικά, οικονομικούς αναλυτές και μάνατζερ που εργάζονταν για την εν λόγω εταιρία.

H υπόθεση αυτή αφορούσε τις εκθέσεις του οίκου σχετικά με την αξιοπιστία του ιταλικού τραπεζικού συστήματος την περίοδο 2011- 2012, και αυτές που οι εισαγγελείς είχαν θεωρήσει «προκαταβολικές, αθέμιτες αναγγελίες της υποβάθμισης του αξιόχρεου της χώρας, που αποφασίσθηκε τον Ιανουάριο του 2012». Μια υποβάθμιση η οποία είχε προκαλέσει την εκτίναξη του σπρεντ και σοβαρά προβλήματα για την οικονομία της χώρας.

«Είναι μια μάχη που δώσαμε για να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε λίγη αλήθεια και διαφάνεια. Κάναμε ότι μπορούσαμε, οι δικαστικές αποφάσεις δεν σχολιάζονται, πρέπει να τυχαίνουν σεβασμού», δήλωσε ο εισαγγελέας της πόλης Τράνι, Μικέλε Ρουτζιέρο. Παραδέχθηκε, όμως, ότι «νιώθει μια κάποια πικρία».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button