Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευθυντής σχολείου Ωραιοκάστρου: «Έχουμε πέντε εκατ. πρόσφυγες – Εδώ θα μείνουν – Πρέπει να τους ενσωματώσουμε» (βίντεο)

Ένα βίντεο που μας αφήνει άναυδους βλέπει το φως της δημοσιότητας με τον διευθυντή σχολείου του Ωραιοκάστρου να ζητάει την ένταξη 5.000.000 προσφύγων- μεταναστών στην κοινωνία αφού όπως λέει «είναι δεδομένο ότι δεν θα φύγουν από εδώ, λογικοί άνθρωποι είμαστε»!

Αμέσως ξέσπασε χαμός από τους γονείς που τον ακούγανε και ένας μάλιστα εξ’αυτών του λέει «να τους πάρεις σπίτι σου».

Το πρόβλημα που τίθεται εδώ είναι το εξής: Από τη στιγμή που ο άνθρωπος αυτός είναι διευθυντής τότε ότι λέει είναι και η πολιτική που θα ακολουθήσει το υπουργείο Παιδείας.

Εάν το υπουργείο Παιδείας δεν συμφωνεί τότε θα πρέπει να διαχωρίσει την θέση του και να επιπλήξει τον διευθυντή για την «μεταναστευτική» πολιτική που θέλει να ακολουθηθεί από την ελληνική κοινωνία.

Φαίνεται πως δεν καταλαβαίνουν τα νούμερα.

5.000.000 πρόσφυγες-μετανάστες σημαίνει ότι θα πρέπει να αφομοιωθούν από 10.000.000 γηγενείς εκ των οποίων οι ηλικιωμένοι-μεσήλικες αποτελούν πλέον την πλειοψηφία. Δηλαδή οι δυνάμενοι να φέρουν όπλα και να εργαστούν θα είναι λιγότεροι από τους αλλοδαπούς!

Tags
Back to top button