Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε ξενοδοχείο της Φλώρινας: Σε σοβαρή κατάσταση 48χρονος - Λιποθύμησαν 16 ένοικοι

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε ξενοδοχείο της Φλώρινας και ειδικότερα στην περιοχή Λιμνοχώρι, αφού .

Ορισμένα από τα άτομα βρίσκονταν σε λιπόθυμη ή ημιλιπόθυμη κατάσταση λόγω αναθυμιάσεων που πιθανότατα προήλθαν από το σύστημα θέρμανσης. Οι πελάτες του ξενοδοχείου διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα τόσο στο νοσοκομείο της Φλώρινας όσο και στην Πτολεμαϊδα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον Μιχάλη Γιαννάκο, πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ αναφορικά με την διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα στην ξενοδοχειακή μονάδα στο Λιμνοχώρι Φλώρινας για να ενημερωθεί για την κατάσταση των νοσηλευομένων.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο εννέα ασθενείς διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Φλώρινας με συμπτώματα δηλητηρίασης, ωστόσο βρίσκονται πλέον σε καλή κατάσταση και είναι θέμα χρόνου να λάβουν εξιτήριο.

Απίστευτη κτηνωδία στη Φλώρινα: Άγρια δολοφονία σκύλου που κρατούσε συντροφιά σε 72χρονο

Ο ίδιος τόνισε πως ακόμη 6 άτομα μεταφέρθηκαν στην Πτολεμαϊδα και ο ένας εξ' αυτών, ένας 48χρονος άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Κοζάνης και είναι διασωλημένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η εικόνα της υγείας του πρόκειται να εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες.

Ακόμη, όπως περιέγραψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ η γυναίκα του άτυχου 48χρονου επίσης νοσηλεύεται, στο νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας σε επίσης σοβαρή κατάσταση ωστόσο δεν κρίνεται αναγκαία η διασωλήνωση της στην ΜΕΘ, με τον κύριο Γιαννάκο να τονίζει πως η γυναίκα βρίσκεται εκτός κινδύνου.

 

Οι υπόλοιποι τέσσερις νοσηλεύονται επίσης στο νοσοκομείο Πτολεμαϊδας ωστόσο όλοι τους βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σημειώνεται πως το ξενοδοχείο είναι νεοσύστατο καθώς λειτουργεί εδώ και δύο μήνες, ωστόσο μετά την διαρροή ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και το ξενοδοχείο έκλεισε.

Tags
Back to top button