Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρία από χήρες αστυνομικών και στρατιωτικών έξω από το υπουργείο Εργασίας (βίντεο)

Σιωπηρή συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν, έξω από το υπουργείο Εργασίας, χήρες πεσόντων στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, ζητώντας από την κυβέρνηση να άρει το ηλικιακό κριτήριο χορήγησης σύνταξης χηρείας καταργώντας το σχετικό άρθρο 12 του ν.4387/2016.

Οι συγκεντρωμένες έχουν αναρτήσει πανό σχετικά με τα αιτήματά τους, ενώ τονίζουν ότι «είναι απαράδεκτο ηλικιακό κριτήριο χορήγησης σύνταξης χηρείας, λες και ο καθένας μπορεί να διαλέξει πότε θα του χτυπήσει την πόρτα ο θάνατος».

Παράλληλα, στη συγκέντρωση παραβρίσκονται και εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γρηγόρη Γερακαράκο, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορείς να πετάς στον Καιάδα χήρες και ορφανά. Πρέπει να καταργηθεί ο συγκεκριμένος νόμος».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Tags
Back to top button