Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Διάλογος Τσίπρα με τον Μακρόν και τον Μαλτέζο πρωθυπουργό για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μαζί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τους πρωθυπουργούς της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ, της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα και τον υπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας Τζουζέπ Μπορέλ.

«Καλωσορίζω στο 5o SouthEUSummit στη Λευκωσία, τον φίλο Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter, o Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης. 

Στα «πηγαδάκια» κυριάρχησε η Συμφωνία των Πρεσπών:

Στα «πηγαδάκια» κυριάρχησε η Συμφωνία των Πρεσπών. Ο διάλογος του Πρωθυπουργού με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Τζόζεφ Μουσκάτ.  

Αλέξης Τσίπρας

Ήταν δύσκολα. Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών κατά της συμφωνίας.

Εμανουέλ Μακρόν

Πόσοι συμμετείχαν;

Αλέξης Τσίπρας

Στις τελευταίες διαδηλώσεις ήταν περίπου 70.000. Όχι 17, 70. Δεν ήταν τόσο ογκώδεις.

Εμανουέλ Μακρόν

Η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν υπέρ;

Αλέξης Τσίπρας

Ναι νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους.

Τζόζεφ Μουσκάτ-πρωθυπουργός Μάλτας

Φαινόταν δύσκολο από έξω.

Αλέξης Τσίπρας

Φανταστείτε από μέσα. Για αυτό ήταν σημαντικό.

Τζόζεφ Μουσκάτ

Εξασφαλίσατε τη θέση σας στην ιστορία. 

Tags
Back to top button