Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Διαδηλωτές έκαψαν ομοίωμα του Μακρόν με τρύπα από σφαίρα στο μέτωπο! (φωτό, βίντεο)

Ένα τεράστιο ομοίωμα του Εμανουέλ Μακρόν έκαψαν διαδηλωτές στην Place de la Nation του Παρισιού, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν ως ευθεία ευθεία απειλή κατά της ζωής του Γάλλου προέδρου, καθώς πάνω του είχαν ζωγραφίσει μια τρύπα από σφαίρα στο μέτωπο η οποία αιμορραγούσε!
Το ομοίωμα κάηκε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνδικαλιστών στο πλαίσιο των έντονων διαμαρτυριών κατά των μεταρρυθμίσεων του γάλλου προέδρου στο δημόσιο. 

Στο Παρίσι την Τρίτη ξέσπασαν ταραχές κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των συνδικάτων. Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στην αστυνομία και έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα και κανόνια εκτόξευσης νερού σε μια προσπάθεια να διαλύσουν το πλήθος. Σύμφωνα με αναφορές στα γαλλικά ΜΜΕ, πάνω από 16.000 άτομα συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κατά τις ταραχές συνελήφθησαν 20 άτομα. Είναι η τρίτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν τα συνδικάτα από τον περασμένο Μάιο οπότε και ανέλαβε τα καθήκοντα του ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Tags
Back to top button