Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Η Ελλάδα έτοιμη να συμμετάσχει στην επιχείριση επιτήρησης στη Λιβύη

«Η Ελλάδα δήλωσε ξανά αυτό που έχει δηλώσει και στο παρελθόν, ότι είναι έτοιμη να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια, κατ’ αρχήν με μέσα, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη θα χρειαστεί», είπε ο υπουργός Εξωτερικών.

Επιπλέον συναντήθηκε με τον Ιταλό υπουργό Εξωτερικών, Λουίτζι ντι Μάιο για τα θέματα που αφορούν τη διεύρυνση στα Βαλκάνια, με την παρουσία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα,οπως αναφέρει το ΣΚΑΙ.
«Εκεί, τοποθετήθηκα εκ μέρους της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, λέγοντας ότι η Ελλάδα υποστηρίζει τη διεύρυνση, αλλά βεβαίως θα πρέπει και η αλβανική πλευρά να τηρήσει την τεθείσα αιρεσιμότητα (conditionalities)», υπογράμμισε ο Νίκος Δένδιας.
Τέλος παρέστη σε εκδήλωση των Δωρητών που βοηθούν την Αλβανία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του περασμένου χρόνου. «Θυμίζω ότι κατ’ εντολή του πρωθυπουργού, ήμουν ο πρώτος υπουργός που επισκέφθηκε την Αλβανία λίγες ώρες μετά το σεισμό και ότι η Ελλάδα έχει ήδη παράσχει βοήθεια στην Αλβανία και στον αλβανικό λαό», σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών.

Tags
Back to top button