Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν γίνεται όλα τα θέματα να λύνονται σε επίπεδο κουτσομπολιών ή εξωδίκων, τονίζει ο Φάμελλος

Ο Σωκράτης Φάμελλος, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι δεν γίνεται όλα τα θέματα να λύνονται σε επίπεδο κουτσομπολιών ή εξωδίκων.

«Αυτός ο κατήφορος δεν πάει άλλο. Υπάρχει απαξίωση της πολιτικής. Δεν μπορούν όλα τα θέματα να λύνονται σε επίπεδο κουτσομπολιών ή εξωδίκων. Αν είναι δυνατόν», είπε συγκεκριμένα ο Σωκράτης Φάμελλος, εξηγώντας ότι γι' αυτό και ανέλαβε την «ευθύνη να καταθέσει υποψηφιότητα».

Σωκράτης Φάμελλος: Η πολιτική πρέπει να είναι σοβαρή και συνεπής… είναι δυνατόν να μη λύνουμε τα εσωτερικά προβλήματα με σύνεση;


«Εμείς δεν κατηγορούμε την κυβέρνηση ότι δεν εφαρμόζει το κράτους δικαίου και τους κανόνες της Δημοκρατίας; Είναι δυνατόν εμείς να μην εφαρμόζουμε τους δικούς μας κανόνες; Δεν πρέπει να δείχνουμε ένα παράδειγμα; Η πολιτική πρέπει να είναι σοβαρή και συνεπής… είναι δυνατόν να μη λύνουμε τα εσωτερικά προβλήματα με σύνεση; Εδώ δεν υπάρχει σοβαρότητα και σύνεση. Οι κανόνες πρέπει να εφαρμόζονται και δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με την παραπολιτική», συμπλήρωσε, ενώ δήλωσε «στενοχωρημένος» που «φτάσαμε να συζητάμε στον ΣΥΡΙΖΑ το τι σημαίνει ένα εξώδικο».

«Μέσα στο εξώδικο, επιπλέον χρησιμοποιεί τον τίτλο του προέδρου, κάτι που σημαίνει ότι δεν σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων… και δεύτερον λέει στο τέλος ότι θα πάει στις δικαστικές και εισαγγελικές αρχές», σημείωσε.

«Όσοι δεν μπορούν να παράξουν πολιτική δημιουργούν αντιθέσεις, εντυπώσεις και δυστυχώς διχασμό»


Συνεχίζοντας, σχολίασε ότι «όσοι δεν μπορούν να παράξουν πολιτική δημιουργούν αντιθέσεις, εντυπώσεις και δυστυχώς διχασμό». «Εγώ δεν ήμουν ποτέ οπαδός των αποκλεισμών ή των διαγραφών, διότι πρότεινα στον τέως πρόεδρο να πάμε στη διαδικασία προσφυγής στη βάση χωρίς μομφή, χωρίς να μείνει στίγμα στο κόμμα μας, χωρίς να αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματα του και να φύγει. Εγώ το πρότεινα, αλλά δεν το δέχτηκε και προκάλεσε τη μομφή μέσα στην Κεντρική Επιτροπή. Αυτή η συζήτηση να κλείσει γιατί δεν μπορεί να απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο Φάμελλος για τα πολλαπλά λάθη που κάνει ο προηγούμενος πρόεδρος», είπε, σημειώνοντας πως «η Κεντρική Επιτροπή έχει να αποφασίσει για ένα εξώδικο που της έχει αποσταλεί».

«Υπάρχει και μια κατηγορία περί διαπλοκής», συνέχισε ο Σ. Φάμελλος, «για κεντροαριστερά σενάρια διαπλοκής όταν η Κεντρική Επιτροπή έχει αποφασίσει από τον Ιούλιο ότι θα κάνουμε πρόταση προεκλογικά για δυνατότητα συμμαχικού προοδευτικού σχήματος, το οποίο το είχαμε υποστηρίξει όλοι». «Εγώ ξέρω ότι η διαπλοκή είναι έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχω ταχθεί να την πολεμήσω τη διαπλοκή προς όφελος της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να πάμε σε μια συζήτηση αντιδίκων, ούτε σε εκλογές αντιδίκων», υπογράμμισε.

«Η δική μου υποψηφιότητα είναι για να σταματήσουν οι λανθασμένες επιλογές»


«Η δική μου υποψηφιότητα είναι για να σταματήσουν οι λανθασμένες επιλογές, να είμαστε σοβαροί, να συζητάμε για το ρεύμα, να συζητάμε για τους μισθούς, να συζητάμε για τα νοσοκομεία που έχουν πρόβλημα και να μην κάνει πάρτι ο κύριος Μητσοτάκης. Όσο συνεχίζεται αυτή η εσωτερική συζήτηση, ο κύριος Μητσοτάκης κάνει πάρτι και αυτό είναι ευθύνη και του προηγούμενου προέδρου. Το λέω ξεκάθαρα, η συρρίκνωση είναι ευθύνη του προηγούμενου προέδρου», σημείωσε ο Σ. Φάμμελος.

«Η δική μου υποψηφιότητα δίνει δυνατότητα, με αποδείξεις, να έχουμε ένα προοδευτικό, αριστερό, δημοκρατικό, με ευρωπαϊκή αναφορά και οικολογική κατεύθυνση, κόμμα στη χώρα μας. Το έχουμε ανάγκη. Εγώ πιστεύω στην ιστορική αναγκαιότητα του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σ. Φάμελλος.

Tags
Back to top button