Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δεκάδες νεκρά ψάρια στο Θερμαϊκό Κόλπο - Τι συνέβη

Δεκάδες νεκρά ψάρια ξέβρασε ο Θερμαϊκός Κόλπος, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πέμπτης. Τα ψάρια βρέθηκαν στην προκυμαία της Νέας Παραλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Για ένα «πολύ συνηθισμένο» φαινόμενο, μίλησε ο Κωνσταντίνος Γκάνιας, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ, ερωτηθείς από το grtimes.gr για τις εικόνες με τα νεκρά ψάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Γκάνιας δήλωσε στο τοπικό Μέσο, ότι πρόκειται για μικρά πελαγικά ψάρια και το πιθανότερο είναι να είναι σαρδέλες. Εκτίμησε ότι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν κάποιο μεγάλο ψάρι, κατέληξαν στο σημείο.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα «φυσικό» φαινόμενο, προσθέτοντας ότι στα βράχια του πυθμένα ζει μεγάλος αριθμός από μικρά ψάρια.

Καταλήγοντας, ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ δεν απέκλεισε η θερμοκρασία να έπαιξε κάποιον ρόλο.

Tags
Back to top button