Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δε θα πιστέψετε το λόγο που επέλεξε μια κόρη να κοιμηθεί με τον πατέρα της

Στον κόσμο συμβαίνουν πράγματα και καταστάσεις που ορισμένες φορές ο κοινός νους δε μπορεί να αντιληφθεί, όπως η ιστορία μιας νέας κοπέλας που επέλεξε να κοιμηθεί με τον πατέρα της.

Μια γυναίκα στο Χονγκ-Κονγκ και ο πατέρας της συνελήφθησαν με την κατηγορία της αιμομιξίας, μετά από την αποκάλυψη που έκανε ο μικρότερος αδερφός της το 2015 και η υπόθεση έχει προβληματίσει αρκετά τις δικαστικές αρχές.

Η ιστορία ξεκίνησε από το 2009 όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε πως ο πατέρας της έχει κακή διάθεση και για να τον αποτρέψει να παντρευτεί άλλη γυναίκα αποφάσισε να του δοθεί και μέχρι το 2015 ικανοποιούσε τις ορέξεις του με τη θέληση της. Ο μικρός της αδερφός ανακάλυψε μια μέρα σε μια θήκη γυαλιών μια κάρτα μνήμης όπου μέσα περιείχε ερωτικές στιγμές των δυο τους. Αμέσως το κατήγγειλε και έγιναν συλλήψεις. Η 27χρονη, πλέον, γυναίκα και ο 59χρονος πατέρας περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεση και να υποστούν τις οποιεσδήποτε συνέπειες.

Στην έκθεση ψυχολόγων που παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου αναφέρεται ότι το κορίτσι οδηγήθηκε σε αυτή τη συμπεριφορά από «άστοχη αγάπη, εμμονή και αφοσίωση για τον πατέρα του»

 

Tags
Back to top button