Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Davis Cup: Τενίστας πέτυχε με το μπαλάκι τον διαιτητή στο μάτι (βίντεο)

Mε τον αποκλεισμό του Καναδά, της χώρας που εκπροσωπούσε και με πρόστιμο 7 χιλ. δολαρίων, τιμωρήθηκε ο τενίστας Denis Shapovalov, ο οποίος πάνω στον εκνευρισμό του χτύπησε δυνατά την μπάλα και την έστειλε στο μάτι του διαιτητή. 

Το περιστατικό συνέβη στο Davis Cup στην Οτάβα την Κυριακή, όταν ο 17χρονος τενίστας έχασε έναν πόντο και αντέδρασε με νεύρα χτυπώντας δυνατά το μπαλάκι με τη ρακέτα με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει το διαιτητή. 

Ο Shapovalov ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή Arnaud Gabas, ο οποίος δέχτηκε της πρώτες βοήθειες και χρειάστηκε να βάλει μια σακούλα με πάγο στο μάτι. Εξέφρασε επίσης τη βαθιά του λύπη, λέγοντας ότι αισθάνεται ντροπή και αμηχανία, ωστόσο τόσο αυτός, όσο και ο προπονητής του αποδέχτηκαν τον αποκλεισμό λέγοντας ότι οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να τηρούνται. 

Tags
Back to top button