Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δανία: Μεγάλη πυρκαγιά στο παλαιό κτήριο του Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης

Μια μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται από νωρίς το πρωί στο παλαιό κτίριο του Χρηματιστηρίου της Κοπεγχάγης, στο οποίο πραγματοποιούνταν τις τελευταιες εβδομάδες εργασίες αναστήλωσης.

Χανιά: Έπιασε φωτιά σε δασική έκταση του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς -Επιστρατεύτηκε και ελικόπτερο


Στα βίντεο και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζεται o πυργίσκος στην οροφή τυλιγμένος στις φλόγες. Σύμφωνα με πληροφορίες, το εμβληματικό διακοσμητικό στοιχείο στην κορυφή του, που απεικονίζει ουρές δράκων, κατέρρευσε στον δρόμο περίπου μισή ώρα αφότου ξεκίνησε η φωτιά. 

Η φωτιά στο ιστορικό κτίριο, το οποίο είναι γνωστό ως Borsen, ξέσπασε γύρω στις 8 το πρωί (τοπική ώρα). Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν γρήγορα στο κτίσμα-ορόσημο της πόλης της Κοπεγχάγης, και διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Morten Skærbæk, ένα από τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στην κατάσβεση είναι οι σκαλωσιές που είχαν στηθεί γύρω από το κτίριο στο πλαίσιο των εργασιών αναστήλωσης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι είδε ανθρώπους να μπαίνουν μέσα στο κτίριο για να «διασώσουν» κάποιους από τους πίνακες και άλλα έργα τέχνης που βρίσκονται στο εσωτερικό του.

Δείτε εικόνες από τη «διάσωση» των έργων τέχνης στο εσωτερικό του κτιρίου:
 

Το Borsen είναι ένα από τα παλαιότερα κτίρια της Κοπεγχάγης, αφού χτίστηκε το 1625. Το κτίριο στεγάζει πλέον το Εμπορικό Επιμελητήριο της Δανίας ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα ενοικίασης χώρων του για επίσημες εκδηλώσεις. 
 

Tags
Back to top button