Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Δανία: Εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Κοπεγχάγη-«Δεν είναι βέβαιο ότι ήταν ο πραγματικός στόχος» (Βίντεο)(Upd)

Εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ σημειώθηκαν στην Κοπεγχάγη της Δανίας ενώ όλος ο πλανήτης βρίσκεται επί ποδός παρακολουθώντας τη νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι διερευνά δύο εκρήξεις στην περιοχή της πρεσβείας του Ισραήλ στην Κοπεγχάγη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

«Κανείς δεν έχει τραυματιστεί και διεξάγουμε έρευνες στο σημείο», έγραψε στο Twitter η αστυνομία της Κοπεγχάγης.

«Ερευνάται πιθανή σύνδεση με την ισραηλινή πρεσβεία, που βρίσκεται στην περιοχή» συνέχιζε το tweet.

Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με το εάν η πρεσβεία ήταν ο πραγματικός στόχος, διευκρίνισε ο Δανός αξιωματούχος. 

Η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε την Τετάρτη το πρωί ότι ερευνά δύο εκρήξεις κοντά στην πρεσβεία του Ισραήλ στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας.

«Κανείς δεν τραυματίστηκε και διεξάγουμε τις πρώτες έρευνες στο σημείο», ανέφερε νωρίτερα η αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ισραηλινή πρεσβεία στη Δανία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλιο στο πρακτορείο Reuters. 

 

Tags
Back to top button