Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Bundestag: «Πράσινο» φως για την εκταμίευση της δόσης των 8,5 δισ. στην Ελλάδα (upd)

H Ελλάδα μπορεί να λάβει την οικονομική βοήθεια που ενέκρινε το Eurogroup, ύστερα από ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα στη Bundestag. 

Η Eπιτροπή Προϋπολογισμού της Bundestag (ομοσπονδιακής βουλής) ενέκρινε τη συμφωνία του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης, ύψους 8,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, όπως επισημαίνουν τα γερμανικά ΜΜΕ επικαλούμενα το γαλλικό πρακτορείο AFP, η επιτροπή προϋπολογισμού της Bundestag όχι μόνο ενέκρινε την αποδέσμευση περαιτέρω κεφαλαίων ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας με το ποσό ύψους 8,5 δις ευρώ για την Ελλάδα αλλά απέκλεισε την παραπομπή του ελληνικού ζητήματος στην Ολομέλεια της Βουλής.

 Η απόφαση της επιτροπής προυπολογισμού της Bundestag δείχνει την απόλυτη κυριαρχία του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και κλείνει το... στόμα στελεχών της γερμανικής αντιπολίτευσης αλλά και της σκληροπυρηνικής πτέρυγας των Χριστιανοδημοκρατών που ζητούσαν επίμονα την παραπομπή του ελληνικού ζητήματος στην Ολομέλεια της Bundestag προκειμένου να συζητηθεί η συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα διάσωσης. 

Tags
Back to top button