Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Bundesliga: Εντυπωσιακή η Λειψία 2-1 την Χόφενχαϊμ

Εντυπωσιακή για άλλη μια φορά η Λειψία, επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Χόφενχαϊμ και έγινε η πρώτη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα για φέτος που κατόρθωσε να νικήσει την ομάδα της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, αλλά οι νεοφώτιστοι κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Η αποβολή του Σάντρο στο 60΄ καταδίκασε τη Χόφενχαϊμ, που δεν άντεξε ως το τέλος στην πίεση των γηπεδούχων.

Εντυπωσιακή η Κολωνία, συνέτριψε εκτός έδρας με 6-1 την Ντάρμστατ με χατ-τρτικ του Οσάκο, η Ίννγκολστατ νίκησε 3-1 το Αμβούργο στο ντέρμπι ουραγών, ενώ η Μπάγερν, παρότι δεν έπεισε πάλι, έφυγε με το διπλό από τη Βρέμη και διατηρήθηκε μόνη στην πρώτη θέση, τρεις βαθμούς μπροστά από τη Λειψία.

Σάλκε-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 0-1 (33΄ Μέγερ)

Ινγκολστατ-Αμβούργο 3-1 (14  Γκρος, 22΄ Σούτνερ, 47΄πεν. Κοέν - 63΄ Σακάι)

Λειψία-Χοφενχάιμ 2-1 (38΄ Βέρνερ, 77΄ Σάμπιτσερ - 18΄ Αμίρι)

Ντάρμσταντ-Κολονία 1-6 (66΄ Σαμ - 32΄,37΄,72΄ Οσάκο, 42΄ Μοντέστ, 85΄ Γιόγιτς, 89΄ Ρούντνεφς)

Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ 1-2 (4΄ Μάριο Γκόμεζ - 75΄ Κορ, 25΄ Αλτιντόπ)

Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου 1-2 (53΄ Κρούζε - 30΄ Ρόμπεν, 45΄ Αλάμπα)

Tags
Back to top button