Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρυώνης: «Ήθελε να βγάλει στον αέρα το κανάλι Megaone αλλά απέτυχε»

Ο καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης ήθελε να βγάλει στον αέρα το κανάλι "Megaone" αλλά δεν τα κατάφερε.

Μια ακόμα «ντρίμπλα» με τίτλο καναλιού εθνικής εμβέλειας, επιχείρησε να κάνει ο καναλάρχης Φίλιππος Βρυώνης. Συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου η εταιρεία «Star Ελληνική Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.» που ελέγχει και λειτουργεί το New TV έκανε αίτηση κατοχύρωσης υπέρ της του τίτλου αλλά και του λογότυπου του «MegaOne», τρεις μόνο μέρες μετά το επίσημο λανσάρισμα του νέου καναλιού. Το Υπουργείο Οικονομίας και.. Ανάπτυξης όμως την απέρριψε, αναφέροντας στο έγγραφό του ότι είναι μεγάλη η ομοιότητά του με το Mega, το οποίο μαζί με τα παράγωγά του είναι κατοχυρωμένο (φυσικά) από την Τηλέτυπος Α.Ε.

Επιπλέον το λογότυπο του «MegaOne» έχει μεγάλη ομοιότητα με το αντίστοιχο (προηγούμενο, πλέον) του ΣΚΑΪ. Ο εν λόγω τίτλος είχε χρησιμοποιηθεί μάλιστα από το TV One της Κύπρου, για λίγους μήνες, κατά την μετάβασή του από το Mega Κύπρου. Ωστόσο δεν είνα η πρώτη φορά που κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη κάνει «ξερή» αντιγραφή άλλου σταθμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το (πάλαι ποτέ) ΑΒ Channel, που είχε «πειράξει» το τωρινό λογότυπο του Alpha προσθέτωντας κι ένα «Β» δίπλα του.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που το... κανονικό Mega είναι πολύ κοντά στην κατάρρευση, με τους ανταγωνιστές του να εποφθαλμιούν την πολύ πλούσια ταινιοθήκη του, τον τίτλο του και το δημοσιογραφικό δυναμικό του.

Tags
Back to top button