Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρυξέλλες: Διερευνήθηκε η δυνατότητα της Ελλάδος να αξιοποιήσει την ενιαία ψηφιακή αγορά

Οι δυνατότητες της Ελλάδος να αξιοποιήσει την ενιαία ψηφιακή αγορά και τα ειδικά χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ για τον πολιτισμό διερευνήθηκαν στις Βρυξέλλες σε συνάντηση εργασίας με τίτλο «Ψηφιακός Πολιτισμός: Οδηγός για την περιφερειακή ανάπτυξη». Τη συνάντηση συνδιοργάνωσαν οι Ευρωβουλευτές του ΕΛΚ κ. Μαρία Σπυράκη και κ. Elisabetta Gardini.

Προσκεκλημένη ως κεντρική ομιλήτρια ήταν η πρώην Υπουργός Τουρισμού, Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Α’ Αθηνών, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Εισηγήσεις παρουσίασαν μεταξύ άλλων, η Γραμματέας της UNESCO για τη Συνθήκη του 2005 για την προστασία και την προώθηση της πολιτιστικής έκφρασης, D. Cliche, η Εκτελεστική Διευθύντρια της EUROPEANA, J. Cousins, κι ο Public Policy Manager της Google στην ΕΕ κ. Γ. Μαύρος. 

Τα αποτελέσματα της συνάντησης εργασίας και τις σχετικές εισηγήσεις θα παραδώσει η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Σπυράκη στον αρμόδιο Επίτροπο για την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό κ. Tibor Navracsics, την Τρίτη 4 Ιουλίου στο Στρασβούργο 

Tags
Back to top button