Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρήκε ωμή καρδιά κοτόπουλου στα KFC (φωτό)

Πελάτης στα KFC βρήκε ωμή καρδιά κοτόπουλου στο γεύμα του και την ανέβασε στο Facebook. 

«KFC, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί θα πρέπει να πάρω κάτι που μοιάζει μια καρδιά κοτόπουλου στο γεύμα μου;» έγραψε ο 21χρονος Τίμοθι που ανακάλυψε κάτι αναπάντεχο στο φαγητό που παρήγγειλε από την αλυσίδα fast food, στη Μελβούρνη. 

Ο Τίμοθι αγόρασε ένα γεύμα από το κατάστημα και ανακάλυψε ότι κάτω από τη φτερούγα του κοτόπουλου υπήρχε και κάτι που ήταν εκτός παραγγελίας. 

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας, στην αρχή δεν είχε ιδέα τι ήταν αυτό που αντίκριζε. Όταν άρχισε να καταλαβαίνει τι συνέβη, έκανε δημόσια καταγγελία στη σελίδα του KFC Australia στο Facebook. 

«Είναι σύνηθες για εσάς παιδιά κάτι τέτοιο ή μόνο εγώ είμαι τυχερός;» έγραψε μεταξύ άλλων. 

Ο Τίμοθι δηλώνει τακτικός πελάτης του καταστήματος που αγόρασε το επίμαχο γεύμα, ενώ ο υπεύθυνος του επέστρεψε πίσω τα χρήματά του. 

Η KFC στην Αυστραλία απολογήθηκε για το λάθος και ανακοίνωσε ότι ζήτησε από τους υπαλλήλους της να προσέχουν περισσότερο κατά την προετοιμασία του φαγητού. 

 

 

Tags
Back to top button