Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Brexit: Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου αναμένονται οι προτάσεις

Η Βρετανία θα υποβάλει τις προτάσεις της για το πώς θα διευθετηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν από μια σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον ερχόμενο μήνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ.

Οι Ευρωπαίοι είπαν προχθές στην Τερέζα Μέι ότι υπάρχει ακόμη περισσότερη δουλειά να γίνει προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, επαναλαμβάνοντας ότι μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα πρέπει να διευθετήσει το ζήτημα του οικονομικού λογαριασμού του διαζυγίου της Βρετανίας με την ΕΕ.

«Θα υποβάλουμε τις προτάσεις μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εγκαίρως για το συμβούλιο», δήλωσε ο Χάμοντ στο BBC.

Την περασμένη εβδομάδα η Μέι συναντήθηκε με ομολόγους της στο περιθώριο μιας συνόδου κορυφής της ΕΕ στο Γκέτεμποργκ (Σουηδία) στην προσπάθεια να σπάσει το αδιέξοδο για το πόσα θα πληρώσει η Βρετανία κατά την έξοδό της από την Ένωση σε 16 μήνες. Η Μέι άφησε και πάλι να εννοηθεί ότι θα αυξήσει μια αρχική προσφορά που εκτιμάται σε περίπου 20 δισ. ευρώ, περίπου το ένα τρίτο αυτού που επιθυμούν οι Βρυξέλλες.

Tags
Back to top button