Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Brexit: Σκληραίνουν την στάση τους οι Εργατικοί απέναντι στη Μέι

Πιέσεις θα ασκήσει, το αντιπολιτευτικό Εργατικό Κόμμα στην Βρετανία, για την έναρξη της διαδικασίας κατάθεσης πρότασης καταφρόνησης της δικαστικής αρχής από την κυβέρνηση, εάν η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δεν παρουσιάσει με λεπτομέρειες τη νομική γνωμοδότηση που έχει λάβει για την συμφωνία που έκανε με την ΕΕ για το Brexit, σύμφωνα με σημερινή δήλωση του εκπροσώπου του κόμματος για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.

«Σε εννέα ημέρες το κοινοβούλιο πρέπει να λάβει την πιο σημαντική απόφαση που έχει λάβει για μία γενιά ανθρώπων και είναι προφανώς σημαντικό να γνωρίζουμε πλήρως τις νομικές συνέπειες που προκύπτουν από αυτό, που η πρωθυπουργός θέλει να υπογράψουμε» δήλωσε ο Κέιρ Στάρνερ στο Sky News.

«Δεν θέλω να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο..., αλλά εάν δεν το δημοσιοποιήσουν αύριο, τότε θα αρχίσουμε τις διαδικασίες για καταφρόνηση της δικαστικής αρχής. Αυτό θα εξελιχθεί σε μία τροχιά σύγκρουσης, μεταξύ της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου» επεσήμανε ο ίδιος.

Tags
Back to top button