Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Brexit: Ενδέχεται να υποστηρίξουν ένα δημοψήφισμα για τη συμφωνία της Μέι οι Εργατικοί

Στην τελική ευθεία οδεύει η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μία πρόταση για δημοψήφισμα για τη συμφωνία της Τερέζα Μέι, αναμένεται πάντως να υποστηριχθεί από τους Εργατικούς.

Αυτό άφησε σήμερα να εννοηθεί ο ηγέτης τον Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, αναφορικά με τη συμφωνία της Τερέζα Μέι για το Brexit, η οποία θα την θέσει και πάλι σε ψηφοφορία αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο ένας υπουργός της κυβέρνησης τόνισε πως ενδέχεται να προχωρήσουν σε αυτή την ψηφοφορία για τη συμφωνία για το Brexit, μόνο στην περίπτωση που θα διαθέτουν την απαραίτητη υποστήριξη για να εγκριθεί από το Κοινοβούλιο.

Ο Κόρμπιν δεν είναι πρόθυμος να υποστηρίξει ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit και τονίζει συστηματικά πως προσπαθεί να σταματήσει αυτό που αποκαλεί “εκτρωματικό συντηρητικό” Brexit.

Σήμερα, ο κ. Κόρμπιν είπε πως οι Εργατικοί πιθανότατα θα υποστηρίξουν μια πρόταση, ή μια τροπολογία, δύο βουλευτών των Εργατικών, του Πίτερ Κάιλ και του Φιλ Γουίλσον, με σκοπό μια «επιβεβαιωτική ψηφοφορία» αν η συμφωνία της Μέι εγκριθεί από το Κοινοβούλιο.

«Ναι, θα την υποστηρίξουμε αλλά προφανώς θα πρέπει να δούμε τη διατύπωσή της», δήλωσε στο Sky News και πρόσθεσε πως οι Εργατικοί δεν θα υποστηρίξουν τη συμφωνία της Μέι. «Η προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε δεν θα ηττηθούμε την 29η Μαρτίου».

Tags
Back to top button