Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Brexit: Ελπίδες για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στην Βρετανική κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξαναπιάσει το νήμα των διαπραγματεύσεων, ο Βρετανός υπουργός αρμόδιος για το Βrexit, Ντόμινικ Ράαμπ, θα μεταβεί την Τρίτη στις Βρυξέλλες για να συναντηθεί με τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ Μισέλ Μπαρνιέ, ανακοίνωσε χθες το γραφείο της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

«Στο πρόγραμμα των συνομιλιών θα είναι η επίλυση των λίγων εκκρεμών ζητημάτων, που σχετίζονται με την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ και την επίσπευση των συνομιλιών για τη μελλοντική σχέση» των δύο πλευρών, τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου της Μέι.

Επιπλέον, την Πέμπτη η Βρετανία θα ανακοινώσει τις πρώτες από μία σειρά τεχνικών οδηγιών, που έχουν σχεδιασθεί για να βοηθήσουν τους απλούς πολίτες και τις επιχειρήσεις να αντεπεξέλθουν σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Ράαμπ θα εκφωνήσει επίσης ομιλία σχετικά με το πώς η κυβέρνησή του σχεδιάζει να μετριάσει τους δυνητικούς κινδύνους από μία έξοδο από την ΕΕ χωρίς συμφωνία και πως θα διασφαλίσει την συνέχεια και την σταθερότητα.

Tags
Back to top button