Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανός ΥΠΕΞ για υπόθεση Σκρίπαλ: «Ψευδές τηλεοπτικό σόου η συνέντευξη των 2 Ρώσων»

Έξαλλοι φαίνεται πως είναι στο Η.Β. με τη συνέντευξη των δυο Ρώσων, «τουριστών» σύμφωνα με τη Μόσχα - «επικίνδυνων πρακτόρων» σύμφωνα με το Λονδίνο.

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ χαρακτήρισε μια απάτη την εμφάνιση στην ρωσική κρατική τηλεόραση των δύο ανδρών τους οποίους το Λονδίνο θεωρεί ύποπτους για τη δηλητηρίαση του πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ στην Αγγλία τον Μάρτιο.

«Ώρα να τελειώνουμε με τα ψευδή τηλεοπτικά σόου (fake TV shows) – ο κόσμος την έχει πάρει είδηση τη Ρωσία σε αυτό», ανέφερε ο Χαντ με tweet του.

Νωρίτερα σήμερα το ρωσικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RT μετέδωσε συνέντευξη του Ρουσλάν Μποσίροφ και του Αλεξάντρ Πετρόφ, σε βάρος των οποίων η Σκότλαντ Γιαρντ έχει εκδώσει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης στο πλαίσιο της έρευνας αυτής.

Εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι χαρακτήρισε τις δηλώσεις των δύο ανδρών, που χαρακτήρισαν τους εαυτούς τους απλούς τουρίστες, «προσβολή της κοινής νοημοσύνης». 

Tags
Back to top button