Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Πονηρός νοσοκόμος χτύπησε το συναγερμό ώστε να δει τα... στήθη των γυναικών συναδέλφων του να χοροπηδούν!

Ένας νοσοκόμος απειλείται με απόλυση έπειτα από τον ασύλληπτο τρόπο, που σκαρφίστηκε, προκειμένου να δει τα στήθη των γυναικών συναδέλφων του να χοροπηδούν.

Ο Aaron Kibaja κλήθηκε στο πειθαρχικό του Νοσηλευτικού Συμβουλίου της Αγγλίας για να απολογηθεί στις κατηγορίες ότι ενεργοποίησε εσκεμμένα τον συναγερμό πυρκαγιάς του νοσοκομείου για να απολαύσει τις συναδέλφους του να τρέχουν στους διαδρόμους.

Το πειθαρχικό άκουσε πως το ίδιο είχε κάνει και το 2012 στο Highbury Hospital του Νότιγχαμ με τον ίδιο ακριβώς στόχο, κάτι που επανέλαβε και το 2015 ο πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αρκετές νοσοκόμες κατέθεσαν εναντίον του για τα απρεπή του αστεία και τα σεξουαλικά σχόλια στον χώρο εργασίας, καθώς το κόρτε του είχε γίνει αφόρητο με τα χρόνια.

Κάποιες ισχυρίστηκαν μάλιστα πως ο άντρας στεκόταν επίτηδες σε πόρτες και στενούς διαδρόμους, ώστε να αναγκάζονται να τον αγγίζουν οι νοσοκόμες που περνούσαν από κει. Ο Kibaja αρνήθηκε τις κατηγορίες στη βάση του εξής ισχυρισμού: «Από τη στιγμή που διατυπώθηκαν οι κατηγορίες εναντίον μου πολλά έχουν αλλάξει, όχι μόνο για μένα. Πλέον είμαι πατέρας με τέσσερα παιδιά. Αγαπώ πολύ τη γυναίκα μου, την παντρεύτηκα το 2015».

Άλλος άνθρωπος δηλώνει τώρα δηλαδή, αν και δεν είχε πειστικό αντίλογο στις κατηγορίες. Η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή…

Tags
Back to top button