Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: O αστυνομικός που πλησίασε πρώτος τον Σ. Σκριπάλ και την κόρη του πήρε εξιτήριο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Βρετανός αστυνομικός που μολύνθηκε από την τοξική ουσία που χρησιμοποιήθηκε εναντίον του πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, σύμφωνα με  όπως ανακοίνωσε σήμερα η ανακοίνωση της διευθύντριας του ιδρύματος στο Σάλσμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Ο Νικ Μπέιλι «έφυγε από το νοσοκομείο», είπε η Κάρα Τσαρλς-Μπαρκς μιλώντας στους δημοσιογράφους στην είσοδο του νοσοκομείου. Διευκρίνισε ότι ο Σκριπάλ και η κόρη του, Γιούλια, παραμένουν «σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

Ο Μπέιλι νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση από τις αρχές Μαρτίου. Ήταν ένας από τους πρώτους αστυνομικούς που έσπευσαν στο εμπορικό κέντρο του Σάλσμπερι όπου βρέθηκαν αναίσθητοι, σε ένα παγκάκι, ο Σκριπάλ και η κόρη του.

«Ο κόσμος ρωτάει πώς αισθάνομαι. Αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο ίδιος σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του τοπικού αστυνομικού τμήματος όπου υπηρετεί. «Σουρεαλιστικό, είναι η λέξη που μου έρχεται συνεχώς στον νου. Και πραγματικά ήταν εντελώς σουρεαλιστικό», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button