Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Μητέρα σκότωσε την κόρη της για να την προστατέψει από την τεχνολογία

Aπό παρανοϊκή σχιζοφρένεια, ειπώθηκε σε δικαστήριο στη Βρετανία, ότι πάσχει μια γυναίκα η οποία μαχαίρωσε την κόρη της 11 φορές στο στήθος την ώρα που κοιμόταν, καθώς πίστευε ότι ήταν στόχος «λέιζερ και τεχνολογίας».

Η 10χρονη Shay Kang βρέθηκε νεκρή, από τα χέρια της μητέρας της η οποία τη μαχαίρωσε, στο Robin Close στο West Midlands στη Βρετανία όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024.

Η μητέρα της, η 33χρονη Jaskirat Kaur, είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην Άμεση Δράση για να αναφέρει πως «το παιδί μου είναι νεκρό».

«Εγώ ήμουν (που την σκότωσα) επειδή δεν ήθελα να την πάρουν», είπε στους ένστολους, σύμφωνα με το BBC.

«Θα την σκότωνα ξανά»

Σοκ στη Βρετανία: Νεαρή έκρυψε το μωρό της σε κουτί δημητριακών-Καταδικάστηκε για το θάνατο του

Παραδέχτηκε ότι ήθελε να σκοτώσει την κόρη της τους τελευταίους επτά μήνες, λέγοντας στους ένστολους πως πλέον «δεν μπορούν να την υιοθετήσουν, δεν μπορούν να την πάρουν. Δεν θα βγάλει νόημα, αλλά για μένα βγάζει. Ανησυχούσα για τη Shay όταν μεγάλωνε. Ήξερα ότι έπρεπε να υπάρξει μια ημερομηνία λήξης. Θα την σκότωνα ξανά. Ήθελα να πεθάνει, δεν το μετανιώνω».

Στο δικαστήριο κατέθεσαν δύο ψυχίατροι οι οποίοι διαπίστωσαν πως η κατηγορούμενη πάσχει από παρανοϊκή σχιζοφρένεια – Katherine Goddard, είπε ότι επρόκειτο για μια «βαθιά ριζωμένη και μακροχρόνια» κατάσταση, χωρίς καμία εγγύηση για μελλοντική βελτίωση.

«Εν ολίγοις, δεν θα αναρρώσει από αυτή την κατάσταση γρήγορα και θα παραμείνει πραγματικός κίνδυνος υποτροπής», πρόσθεσε η επιστήμονας.

Ο δικαστής Michael Chambers αποδέχθηκε τη σύσταση και έδωσε χθες (25.10.2024) την εντολή της νοσηλείας επ’ αόριστον στην 33χρονη «για να προστατευθεί το κοινό από σοβαρή βλάβη».

«Πρόκειται για μια πραγματικά φοβερή και τραγική απώλεια ζωής», δήλωσε.

«Κάθε παιδί προσβλέπει στη μητέρα του για αγάπη και προστασία και αυτό ήταν μια σοβαρή παραβίαση αυτής της εμπιστοσύνης», τόνισε ο δικαστής.

«Η Shay είχε ολόκληρη τη ζωή της μπροστά της. Εμφανιζόταν ως ένα ευτυχισμένο και ικανοποιημένο κορίτσι. Αυτή ήταν η εμφάνιση που έδινε στον κόσμο, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα της ζωής στο σπίτι ήταν πολύ διαφορετική», πρόσθεσε.

Tags
Back to top button