Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Κούριερ πετούσε πολύτιμες αντίκες προς παράδοση σαν... σακιά! (βίντεο)

Ένας άνδρας στο Μπράντφορντ της Μεγάλης Βρετανίας περίμενε επί μέρες την παράδοση ορισμένων αρκετά πολύτιμων αντικειμένων. Όταν το φορτηγό της εταιρείας κούριερ έφτασε στην αυλή του σπιτιού, εκείνος βρισκόταν σε διπλανό κήπο και βγήκε, ώστε να παραλάβει τα πακέτα.

Στη διαδρομή ωστόσο είδε κάτι που τον έκανε έξαλλο. Παρατήρησε ότι ο κούριερ μεταχειριζόταν τις αντίκες που είχε αγοράσει σαν… σακιά με πατάτες, πετώντας τα στα σκαλιά του σπιτιού.

Μόλις ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και των αντικειμένων έφτασε δίπλα στον κούριερ του φώναξε και εκείνος ξεκίνησε να βάζει προσεκτικά το ένα κουτί πάνω από το άλλο και μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τον άνδρα για τη συμπεριφορά του.

«Έχω ξοδέψει εκατοντάδες λίρες για να πάρω τις αντίκες και δεν μπορούσα να βλέπω να τις πετάει έτσι έξω. Μόλις του φώναξα σταμάτησε. Ήξερε ακριβώς τι έκανε και πόσο κακό ήταν αυτό», ο κ. Ντάφι, ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Tags
Back to top button