Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Κοινωνικοί λειτουργοί πήραν το γιο από τη μητέρα επειδή δεν του αγόρασε παγωτό!

Μια μητέρα μπήκε στο στόχαστρο των κοινωνικών υπηρεσιών της Αγγλίας, επειδή δεν αγόρασε στον γιο της παγωτό. Η ανήσυχη κοινωνική λειτουργός απομάκρυνε το παιδί από τους κόλπους της οικογένειας, όταν έμαθε πως η μαμά δεν αφήνει τον μικρό «να κουρευτεί με τον τρόπο που θέλει»!

Ευτυχώς δηλαδή που παρενέβη η δικαιοσύνη και εμφανίστηκε πιο λογική από την παιδική πρόνοια, χαρακτηρίζοντας τις πράξεις της κοινωνικής λειτουργού ως «εντελώς απρόσμενες» και τη λογική της «αβάσιμη».

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Mirror», ο δικαστής Mostyn του Λονδίνου δεν μπόρεσε να βρει τίποτα το μεμπτό στην «εξαιρετικά μακροσκελή» 44 σελίδων έκθεση της κοινωνικής λειτουργού, σχολιάζοντας βιτριολικά πως «ήταν πολύ δύσκολο να βρω μέσα στα ‘‘σεντόνια’’ του κειμένου τι ακριβώς κακό είχε κάνει ο γονέας». Και μετά είπε πως ενώ η έκθεση «ήταν πολύ μακροσκελής σε ρητορεία», ταυτοχρόνως παρέμενε «πολύ σύντομη σε παραδείγματα».

Ο 8χρονος είχε απομακρυνθεί με εισαγγελική παρέμβαση και η μητέρα του τον έβλεπε μια στο τόσο για να μη χάσουν επαφή. Η κοινωνική υπηρεσία αρνήθηκε να επιτρέψει την επιστροφή του παιδιού στο σπίτι του, όταν και παρενέβη τελικά η δικαιοσύνη, μιας και ένα παγωτό δεν είναι προφανώς τόσο σημαντικός λόγος για να στερήσεις σε ένα παιδί τον γονέα του…

Tags
Back to top button