Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Κατά της αναβολής των εκλογών ο δήμαρχος του Λονδίνου

Κατά της άποψης να αναβληθούν οι βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου μετά που σημειώθηκε στη βρετανική πρωτεύουσα τάσσεται ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν.

«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφεί η θλίψη και η οργή που νιώθει η πόλη μας. Αισθάνομαι αποτροπιασμό και οργή που αυτοί οι δειλοί τρομοκράτες έβαλαν εσκεμμένα στο στόχαστρό τους αθώους Λονδρέζους και τουρίστες που απολάμβαναν το Σαββατόβραδό τους», δήλωσε ο Καν στους δημοσιογράφους.

«(Οι τρομοκράτες) θέλουν να μας εμποδίσουν να απολαμβάνουμε τις ελευθερίες που έχουμε (…) θέλουν να μας σταματήσουν από το να ψηφίσουμε την Πέμπτη στις βουλευτικές εκλογές (…) δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να το κάνουν αυτό», τόνισε.

«Δεν συμφωνώ με την αναβολή των εκλογών, πιστεύω με πάθος στη δημοκρατία (…) Ένα από τα πράγματα που απεχθάνονται οι τρομοκράτες είναι η δημοκρατία», υπογράμμισε ο Καν.

Ωστόσο ο δήμαρχος του Λονδίνου πρόσθεσε ότι «το επίπεδο απειλής παραμένει υψηλό (…) αυτό σημαίνει ότι μια επίθεση στη χώρα εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα πιθανή».

Προειδοποίησε μάλιστα τους Λονδρέζους ότι η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους της πρωτεύουσας θα είναι αυξημένη: «Οι Λονδρέζοι θα παρατηρήσουν σήμερα αυξημένη αστυνομική παρουσία, όπως και τις επόμενες λίγες ημέρες (…) κάποιοι αστυνομικοί θα είναι και ένοπλοι».

Τέλος ο Καν επεσήμανε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν ήρεμοι και σε εγρήγορση.

Tags
Back to top button