Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Καμία συμφωνία για BRΕXIT που θα χωρίζει την Βόρεια Ιρλανδία από το Ηνωμένο Βασίλειο

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποδεχθεί μια συμφωνία για το Brexit που θα χωρίζει τη Βόρεια Ιρλανδία από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό τόνισε ο υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας Τζέρεμι Ράιτ που δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα αποδεχθεί μια συμφωνία για το Brexit που θα διαχωρίζει τη Βόρεια Ιρλανδία από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω ενός σκληρού συνόρου στη Θάλασσα της Ιρλανδίας.

Οι δηλώσεις του Ράιτ έγιναν αφού το DUP, το βορειοϊρλανδικό κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, προειδοποίησε ότι οι διαπραγματεύσεις της πρωθυπουργού έχουν σημάνει συναγερμό, και ότι δεν θα στηρίξει μια συμφωνία για το Brexit που διχάζει το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε κατανοήσει την ανησυχία που το DUP και άλλοι έχουν εκφράσει για ένα σκληρό σύνορο στη Θάλασσα της Ιρλανδίας, τη συμμεριζόμαστε, και δεν θα αποδεχθούμε μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει αυτό το στοιχείο», δήλωσε ο Ράιτ στο ραδιόφωνο του BBC σήμερα.

Μιλώντας στο ίδιο πρόγραμμα, ο εκπρόσωπος του DUP για το Brexit Σάμι Γουίλσον δήλωσε ότι το κόμμα εκτιμά πως η διαπραγματευτική θέση της Μέι αποτελεί προδοσία. «Αυτό για εμάς είναι μια αθέτηση της υπόσχεσης που δόθηκε ότι δεν θα αποκοπούμε από το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε.

 

 

 

Tags
Back to top button