Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Ισχυρό προβάδισμα για τους Συντηρητικούς της Τερέζα Μέι

Το Συντηρητικό Κόμμα της πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας Τερέζα Μέι διατηρούν μεγάλο προβάδισμα επί του Εργατικού Κόμματος, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας ερευνών Kantar.

Η δημοσκόπηση δίνει ποσοστό 46% στους κεντροδεξιούς Συντηρητικούς ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 8ης Ιουνίου. Οι κεντροαριστεροί Εργατικοί βρίσκονται στο 24% -  22 μονάδες πίσω. Ακολουθούν οι κεντρώοι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες με ποσοστό 11% και στην τέταρτη θέση το δεξιό αντιευρωπαϊκό Κόμμα Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) με 8%.

Η δημοσκόπηση είναι η πρώτη μιας σειράς σφυγμομετρήσεων της κοινής γνώμης που πρόκειται να διενεργήσει η Kantar και επομένως δεν γίνεται να συγκριθούν τα ποσοστά με τα οποία πιστώνονται τα κόμματα με προηγούμενες έρευνες.

Στην έρευνα, η οποία διεξήχθη μέσω Διαδικτύου στο διάστημα 20-24 Απριλίου, μετείχαν 1.196 ψηφοφόροι.

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης ότι οι συντηρητικοί ψηφοφόροι εκφράζουν την στήριξη στο κόμμα τους με μεγαλύτερο ενθουσιασμό απ' ό,τι οι υποστηρικτές των Εργατικών στο δικό τους.

Tags
Back to top button