Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Γάτος κρατούσε ξύπνια την ιδιοκτήτριά του όλο το βράδυ για να μην πεθάνει (φωτό)

Ποιος είπε πως μόνο οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου;

Eνας λευκός γατούλης ονόματι Τίο, ο οποίος κάθισε πάνω στην ιδιοκτήτριά του και την «ζύμωνε» με τις πατούσες του όλο το βράδυ για να μην αποκοιμηθεί καθώς είχε υποστεί θρόμβωση, ανακηρύχθηκε, μετά θάνατον, «Βρετανός Γάτος της Χρονιάς».

Ο Θίο, ο οποίος πέθανε πριν από μερικές ημέρες, επικράτησε εκατοντάδων άλλων πρωταθλητών αιλουροειδών και κατέκτησε την ύψιστη διάκριση κατά την ετήσια τελετή βράβευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό του η ιδιοκτήτριά του Σαρλότ Ντίξον.

«Ο διασώστης είπε ότι νόμιζε πώς είχα εμφανίσει θρόμβο και ότι ήταν καλό που δεν αποκοιμήθηκα καθώς το πιθανότερο είναι να μην ξύπναγα ποτέ», είπε η Ντίξον, η οποία είχε φροντίσει τον Θίο από πολύ μικρό και τον βοήθησε να αναρρώσει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Αλλοι βραβευθέντες ήταν ο μαυρόασπρος Αρθουρ, ο οποίος βοήθησε την ιδιοκτήτριά του να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και ο δύο ετών Τόμπι, ο οποίος ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του κάθε φορά που υφίσταται επιληπτική κρίση.

 

Tags
Back to top button