Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: Αισιόδοξος ο εκπρόσωπος της Μέι για το Brexit - «Είμαστε βέβαιοι για την επίτευξη μιας συμφωνίας»

Όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της Τερέζα Μέι, μια συμφωνία για το Brexit θα επιτευχθεί με τις Βρυξέλλες, αλλά η κυβέρνηση είναι απολύτως προετοιμασμένη για την περίπτωση που δεν θα καταστεί δυνατή μια συμφωνία.

«Έχουμε καταστήσει σαφές ότι είμαστε βέβαιοι για την επίτευξη μιας συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι σημειώνουμε πρόοδο… αλλά ακούσατε επίσης από την πρωθυπουργό σήμερα το πρωί… ότι οι καλύτερές μας ημέρες έπονται. Θέτουμε σε εφαρμογή σχέδια που θα επιτρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να επιτύχει σε όλα τα σενάρια», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού σε δημοσιογράφους.

Μπαρνιέ: Οι συνομιλίες για το Brexit συνεχίζονται σε πνεύμα καλής συνεργασίας

Οι συνομιλίες για μια συμφωνία διαζυγίου με τη Βρετανία συνεχίζονται σε πνεύμα καλής συνεργασίας, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε πνεύμα καλής συνεργασίας», δήλωσε ο Μπαρνιέ σε δημοσιογράφους στη Μαδρίτη ύστερα από συνάντηση με τον Ισπανό υπουργό Εξωτερικών Χοσέπ Μπορέλ.

Ο Μπαρνιέ αναμένεται να συναντηθεί με τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ αργότερα σήμερα.

 

Tags
Back to top button