Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βρετανία: «Αιχμές» Τ.Κόρμπιν για τη διαχείριση της κρίσης του Grenfell Tower

Ο αρχηγός τη αξιωματικής αντιπολίτευσης των Εργατικών στη Βρετανία δήλωσε πως οι τοπικές αρχές στο Λονδίνο, όπου πριν από λίγες μέρες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 58 άνθρωποι έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο κατοικιών, δεν διέθεταν τους απαραίτητους πόρους για να αντιμετωπίσουν μια έκτακτη κατάσταση τέτοιας έκτασης.

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η κοινότητα και οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών έκαναν ένα "απίστευτο" έργο στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και των όσων ακολούθησαν.

"Αυτή που ήταν λιγότερο αποτελεσματική ήταν η διοικητική περιφέρεια του Κένσινγκτον και Τσέλσι γιατί φάνηκε ότι δεν διέθεταν τους πόρους για να αντιμετωπίσουν μια κρίση αυτού του βεληνεκούς όμως είναι η πλουσιότερη της χώρας", είπε ο Κόρμπιν.

Tags
Back to top button