Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρέφη στην Αμαλιάδα: Καθαρός ο γονιδιακός έλεγχος για το ένα

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση με τους θανάτους τεσσάρων βρεφών στην Αμαλιάδα που έχασαν τη ζωή τους όταν βρίσκονταν μαζί με την 24χρονη Ειρήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο γονιδιακός έλεγχος που έγινε για τον θάνατο των δύο παιδιών της, ολοκληρώθηκε όσον αφορά στο βρέφος 19 ημερών και προέκυψε πως το παιδάκι δεν είχε κάποιο γονιδιακό πρόβλημα. Όσον αφορά στο δεύτερο βρέφος, δύο μηνών, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γονιδιακός έλεγχος χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο μωρό της 24χρονης, ένα κοριτσάκι μόλις 19 ημερών πέθανε στις 19 Ιουνίου 2022, το δεύτερο κοριτσάκι δύο μηνών πέθανε στις 17 Οκτωβρίου 2023, στις 5 Αυγούστου του 2024 πέθανε το αγοράκι 15 μηνών της καλύτερης φίλης της 24χρονης με την οποία συγκατοικούν ενώ η τέταρτη καταγγελία αφορά παιδί άλλης φίλης της 24χρονης που έφυγε από τη ζωή, το 2021.

Πριν από δέκα χρόνια, μάλιστα, είχε πεθάνει ξαφνικά σε ηλικία λίγων μηνών και η μικρότερη αδελφή της 24χρονης σήμερα γυναίκας με τις πληροφορίες για τον θάνατο της να παραμένουν ασαφείς.

Μετά τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νικόλαος Νικολάου, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στον οργανισμό για την 24χρονη σήμερα γυναίκα.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού «η 24χρονη ήταν εμφανές πως βρισκόταν σε ευάλωτο οικογενειακό περιβάλλον, από την παιδική της κιόλας ηλικία, καθώς και για την υποστήριξη που έλαβε στο ρόλο της ως νέα μητέρα».

Εμφανίστηκε αυτοβούλως στο τμήμα Ασφαλείας η Ειρήνη

Η 24χρονη Ειρήνη Μ. εμφανίστηκε νωρίτερα αυτοβούλως με την δικηγόρο της, Βούλα Δημητριάδου, το τμήμα Ασφαλείας της Αμαλιάδας, ζητώντας να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τον θάνατο του βρέφους της φίλης της, με την οποία συγκατοικούσαν, και άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Αυγούστου 2024.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατέθεσε πως ισχύουν τα όσα είχε πει στην αρχική της κατάθεση. «Θέλω επιπλέον να τονίσω ότι, όταν ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που καλέσαμε, το μωρό ήταν ζωντανό. Πώς γίνεται να του έκανα κάτι εγώ και να πέθανε; Αφού ήταν ζωντανό» είπε χαρακτηριστικά.
 

Οι θάνατοι των τεσσάρων παιδιών σε τέσσερα χρόνια:
 

- 6 μηνών κορίτσι στις 4 Φεβρουαρίου 2021 το οποίο πρόσεχε η 24χρονη

- Βρέφος 19 ημερών στις 19 Ιουνίου 2022, παιδί της 24χρονης

- Βρέφος 2 μηνών τον Οκτώβριο του 2023, παιδί της 24χρονης

- 15 μηνών αγόρι στις 5 Αυγούστου 2024, φέρεται να ήταν αυτόπτης μάρτυρας η 24χρονη

Tags
Back to top button