Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βραζιλία - Το τερμάτισε ο Λούλα: «Τέρμα η Εθνική για όσους παίζουν στο εξωτερικό»

Eθισμένοι στον τζόγο οι Βραζιλιάνοι - Παίζουν φανατικά και χάνουν τις περιουσίες τους

 Η εθνική ομάδα της Βραζιλίας κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της Χιλής στο Σαντιάγκο, χάρη στα γκολ των Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ενρίκε, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2026. Ωστόσο, η μεγάλη είδηση της βραδιάς ήρθε από τον πρόεδρο της χώρας, Λούλα, ο οποίος με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, προκάλεσε αίσθηση με μια ακραία πρόταση για την εθνική ομάδα.

Ο Λούλα πρότεινε στον ομοσπονδιακό προπονητή, Ντοριβάλ Ζούνιορ, να σταματήσει να καλεί παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, λέγοντας: «Αυτοί που παίζουν στο εξωτερικό δεν είναι καλύτεροι από τους παίκτες που έχουμε εδώ. Δεν έχουμε Γκαρίντσα ή Ρομάριο στις ξένες ομάδες, αλλά νεαρούς παίκτες που δεν είναι ακόμη σταρ. Στη Βραζιλία υπάρχουν ταλέντα αντίστοιχης ποιότητας, οπότε πρέπει να τους δίνουμε ευκαιρίες».

Ο πρόεδρος αποκάλυψε πως είχε πρόσφατη συνάντηση με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ζητώντας να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην καλούνται παίκτες που αγωνίζονται εκτός Βραζιλίας. Αν η πρόταση αυτή υλοποιούνταν, η Βραζιλία θα στερούνταν παικτών όπως οι Βινίσιους, Ροντρίγκο, Μιλιτάο και Έντρικ της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα.

Η παρέμβαση του Λούλα προκάλεσε ήδη αντιδράσεις, με πολλούς να αμφισβητούν αν μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της «σελεσάο».

 

Tags
Back to top button