Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βραζιλία: Καταδίκη για τον διεφθαρμένο πρώην Πρόεδρο της χώρας

Καταδίκη για τον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας, σε μία από τις πέντε δίκες σε βάρος του, για ζητήματα διαφθοράς.

Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα καταδικάστηκε σε 9,5 χρόνια φυλάκιση, αλλά θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η έφεση.

Υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος της Βραζιλίας που προερχόταν από την εργατική τάξη και όταν έφυγε από αυτή τη θέση, πριν από έξι χρόνια, το ποσοστό δημοτικότητά του ήταν στο 83%. Κάποτε, ο Μπαράκ Ομπάμα τον είχε χαρακτηρίσει τον πιο δημοφιλή πολιτικό του πλανήτη.

Ο δικαστής Σέρζιο Μόρο έκρινε τον Λούλα ένοχο για αποδοχή δωροδοκίας ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων, από την εταιρεία OAS SA, ποσό που σύμφωνα με τους εισαγγελείς δαπάνησε η εταιρεία για την ανακαίνιση παραθαλάσσιου διαμερίσματος του πρώην προέδρου, με αντάλλαγμα τη βοήθειά του για να εξασφαλίσει συμβάσεις με την κρατική πετρελαϊκή Petroleo Brasileiro.

Tags
Back to top button