Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βραζιλία: 15χρονος άνοιξε πυρ στο σχολείο του - 2 σοβαρά τραυματίες (βίντεο)

Η τρέλα των πυροβολισμών σε σχολεία φαίνεται πως πέρασε και στη Βραζιλία, 15χρονος άνοιξε πυρ στο σχολείο του.

Δύο μαθητές μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά από σφαίρες που δέχτηκαν εντός του σχολικού τους συγκροτήματος, στην πόλη Medianeira, η οποία βρίσκεται στην επαρχία Παρανά, στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ένας έφηβος εισήλθε στις σχολικές εγκαταστάσεις και άνοιξε πυρ εναντίον συμμαθητών του, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών.

Ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι ο ένας από τους δύο μαθητές βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο δεύτερος είναι σοβαρά, αλλά δεν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Δράστης ήταν ένας 15χρονος, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Βίντεο μέσα από τις εγκαταστάσεις του σχολείου αποτυπώνει τον πανικό που επικράτησε, καθώς τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο φωνάζοντας.

Tags
Back to top button