Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Βραδυκίνητος καρχαρίας στη Γροιλανδία κοντεύει τα 270 χρόνια ζωής! (φωτό, βίντεο)

Μπορεί να είναι αργοκίνητος, αλλά ταυτόχρονα είναι και θανατηφόρος ο καρχαρίας 270 ετών στη Γροιλανδία. Το μέγεθος του τεράστιου αυτού πλάσματος προσεγγίζει τα επτά μέτρα και απαντάται μόνο στο βόρειο Παγωμένο Ωκεανό.

Μερικά εξαιρετικά σπάνια πλάνα, ενός είδους καρχαρία για τον οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα πράγμτα, κατάφερε να απαθανατίσει ο φακός των κινηματογραφιστών του National Geographic.

Το συγκεκριμένο είδος καρχαρία, που ονομάζεται "Pacific Sleeper Shark", εξαιτίας της χαρακτηριστικής βραδύτητας των κινήσεών του, ζει στις θάλασσες του βόρειου αρκτικού κύκλου και μέχρι σήμερα, πολύ λίγα έχουν γίνει γνωστά για την φύση και τις συνήθειές του.

Σύμφωνα με τους θαλάσσιους βιολόγους, το μήκος του Μεγάλου Λευκού Καρχαρία, αγγίζοντας και ξεπερνώντας μερικές φορές τα 7 μέτρα, ενώ μπορεί να ζήσει για κάτι λιγότερο από τρεις αιώνες (272 χρόνια για την ακρίβεια).

 

Tags
Back to top button